muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

La comissió que investiga el padró revisarà les baixes de 266 ciutadans

Martín i la Plataforma rebutgen que Nájera presideixi la junta informativa

La comissió informativa especial que investiga la suposada manipulació del padró acordà ahir, en la primera reunió d'ençà que s'aprovàs en ple la seva constitució, revisar els informes de baixa de 266 ciutadans en el cens, ratificats pel Consell d'Empadronament, òrgan que depèn de l'Institut Nacional d'Estadística.

La batlessa Margarita Nájera presidí la reunió de la comissió, integrada per dos membres del PSOE (Nájera i Antonio Manchado), dos del PP (Juan Alemany i Manuel Fernández Cañaveral) i el regidor del grup mixt Anselmo Martín. Segons informà l'equip de govern en un comunicat, entre els anys 1996 i 1997 no es va produir cap baixa d'ofici en el padró de Calvià. L'any 1996 es comptabilitzaven 26.125 ciutadans i actualment n'hi ha 35.874, la qual cosa suposa un increment de 9.749 ciutadans en dos anys.

Durant el present any s'ha procedit a donar de baixa 266 ciutadans, decisió que només pot ser ratificada pel Consell d'Empadronament.
En el transcurs de la reunió celebrada ahir, Anselmo Martín es va oferir com a president de les comissions perquè, segons afirmà, tant Nájera com el regidor Antoni Manchado, «estan sota sospita i podrien ser els responsables de la manipulació del padró». Tot i l'oferiment, la proposta de Martín no comptà amb el suport del Partit Popular.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris