nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
26°

Condemnats els dos agents d'Alcúdia que falsificaren un informe d'accident

El tribunal considera que els acusats volien afavorir un conegut

El dos agents de la Policia Local d'Alcúdia que varen ser jutjats per falsificar un informe d'un accident per tal d'afavorir un dels dos implicats han estat condemnats per l'Audiència. Les penes imposades no han estat les mateixes, ja que el tribunal considera que els processats hi tingueren diferent participació.

Pere Antoni Ferrer Martorell complirà una condemna de tres anys per falsificar un document oficial, a més d'abonar 300.000 pessetes per efectuar un fals testimoni. En canvi, l'altre acusat, Bernat Cifre Llompart, ha estat condemnat a un any i sis mesos de presó per falsificació de documents, a més de les 300.000 pessetes per no dir la veritat durant la vista. Ambdós agents no podran complir les funcions de policia durant dos anys.

El conductor que havia de sortir afavorit en relació a l'accident de trànsit, Antoni Pascual Caldés, també ha estat condemnat. El tribunal ha decidit absoldre el sergent de la Policia Local d'Alcúdia per considerar que no tingué participació en els fets.

La col·lisió tingué lloc el 26 de desembre del 96. Al lloc de l'accident hi acudiren els dos agents condemnats i poc després arribà la Guàrdia Civil. Com que la demarcació del xoc corresponia a l'institut armat, els dos acusats varen realitzar un informe i deixaren el lloc. El conductor processat sol·licitava una indemnització de cent milions de pessetes i en el judici de faltes els dos policies mostraren un informe que afavoria l'accidentat, que era l'oncle de la companya sentimental d'un dels dos inculpats.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris