algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

Breus

• Santa Margalida

Denuncien el Grupotel El president de la Unió Esportiva de Can Picafort, Luis Pomares, denuncià, ahir, Grupotel davant la Guàrdia Civil de Santa Margalida perquè continua les obres de l'aparthotel, fent així cas omís de l'ordre d'aturar la construcció dictada pel jutjat número 1 d'Inca. Aquest jutjat ordenà el passat dia 17 aturar la construcció d'un aparthotel de devers 300 places. D'aquesta manera es feia realitat una sentència de l'any 1989 que dóna la raó al president de la Unió Esportiva de Can Picafort i obliga a restituir el camp de futbol que, anteriorment, existia al mateix solar on ara edifiquen l'aparthotel. A.V.

• Raiguer

Fems Els batles de la Mancomunitat del Raiguer varen reconèixer en el darrer ple de l'entitat el fracàs del servei de recollida selectiva domiciliària que es va posar en marxa juntament amb la nova concessió dels fems. La Mancomunitat té obert un expedient sancionador contra l'empresa adjudicatària FCC Medio Ambiente, tot i que encara no ha fet efectiva la multa econòmica que es va decidir imposar-li. Els responsables polítics han decidit convocar una reunió monogràfica sobre aquesta qüestió per al mes de gener amb l'objectiu de veure si es rescata finalment aquesta part del servei i es dóna a una altra empresa o si bé l'assumeix la Mancomunitat. Segons va informar el president de la Mancomunitat, Salvador Cànoves, «la recollida no es fa així com pertoca i hem pogut comprovar que fan falta el doble o el triple de recursos econòmics per donar un servei correcte». Tot i aquests problemes, la recollida normal de fems ha millorat de manera notable tant a les zones urbanes com a fora vila, on també s'hi havien registrat nombroses queixes. T.G.

• Ruberts

Associació de veïns El petit llogaret senceller de Ruberts comptarà a partir de la pròxima setmana amb una associació de veïns. Durant aquest cap de setmana estava previst que es nomenassin els diferents càrrecs directius després que l'associació ja hagi redactat els seus estatuts i s'hagi oficialitzat. La nova associació neix amb la intenció de canalitzar i organitzar les diferents activitats que cada any fan de manera voluntària els veïns. Encara que s'ha apuntat que l'entitat no tindrà cap tipus de vinculació política, sí que servirà de mitjà de comunicació entre els veïns i l'Ajuntament de Sencelles. De fet, els ruberters esperen que d'aquesta manera puguin defensar millor els seus drets davant les institucions. En aquest moment el llogaret de Ruberts compta amb uns 60 veïns, tot i que suporta una població molt elevada sobretot a fora vila durant l'estiu, festes i caps de setmana a causa del gran nombre de segones residències existents a la zona. T.G.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris