algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

L'oposició, indignada per l'ajornament de la comissió sobre el cens

Recorda a la batlessa que les seves obligacions són a Calvià i no fora

J. ROSSELLÓ. Calvià.
El regidor del grup mixt a l'Ajuntament de Calvià, Anselmo Martín, i el del Partit Popular, Juan Alemany i Manuel Fernández Cañaveral, han acusat la batlessa, Margarita Nájera, d'incomplir l'acord del ple en funció del qual es va fixar que la comissió creada per investigar la manipulació del cens es reuniria cada dijous.

La reunió que s'havia de celebrar ahir ha quedat ajornada fins dimarts que ve perquè Nájera es va desplaçar a Madrid per presentar un premi en condició de presidenta de la Comissió de Turisme de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. «Volem recordar a la batlessa que és aquí on té les seves responsabilitats», apuntaren els regidors de l'oposició davant aquesta avinentesa.

Tant el Partit Popular com Martín varen fer constar al secretari de la Corporació que des de la constitució d'aquesta comissió ja s'han botat dues possibles convocatòries. «Si la batlessa no hi vol participar, o no pot fer-ho, és millor que designi altres regidors perquè ho facin», digueren. D'altra banda, Antoni Pellicer, defensor del ciutadà de Calvià, es pronuncià ahir sobre el polèmic document Maquiavelo i les seves conseqüències sobre la política municipal. Segons Pellicer, tot i que té competències ha optat per no investigar l'informe elaborat per l'empresa Estrategia Local ni les seves aplicacions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris