cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
16°

Joan Bauzà atura la vaga dels taxistes de Palma

El regidor agafà el megàfon i va convèncer quasi 500 professionals

83782

Bauzà parlà als taxistes.

J.Morey

El regidor de Governació i Seguretat Vial, Joan Bauzà, va sortir ahir com un heroi de la concentració de taxistes celebrada en el polígon de Llevant. Bauzà va ser l'únic capaç de fer entrar en raó els treballadors del taxi, i aconseguí així aturar la vaga prevista.

A més, els taxistes afiliats a la Pimem varen anunciar, deprés de més de dues hores d'assemblea, la desconvocatòria de les accions previstes pel sector per als successius dimecres. La majoria dels 482 taxistes congregats durant el matí al polígon de Llevant decidiren tornar a la feina desconvocant fins i tot l'aturada de vuit hores prevista per a ahir, a l'espera que el Tribunal Superior de Justícia de Balears publiqui la sentència que ha de dictaminar si Cort pot restablir els torns en temporada baixa en el sector. Segons explicà el responsable de Circulació, fins el mes de gener no se sabrà si la sentència és favorable a l'Ajuntament, o si pel contrari ratificarà la llei vigent, que treu la competència al Consistori en matèria de torns.

Joan Bauzà es va compromotre «personalmnet i política» a posar en marxa una sèrie d'iniciatives per regular el sector en el cas que no es modifiqui el reglament que lleva competències a Cort.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris