algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

El Patronat de l'hospital fa les primeres passes per desmarcar-se de Madrid

Aquest òrgan ha donat entrada a representants d'institucions de les Balears

El Patronat de la Fundació Hospital de Manacor ha fet les primeres passes per desmarcar-se de Madrid amb la incorporació de nous membres procedents d'institucions de les Illes.

Així ho va donar a conèixer ahir el president nacional de l'Insalud, Alberto Nuñez Feijó, que fins ara ha presidit el Patronat de la Fundació, quan, en roda de premsa, va comunicar els canvis que obren la porta a una nova etapa. Pel que fa a la composició del Patronat cal destacar que la batlessa de Manacor, Catalina Sureda, serà la representant dels Ajuntaments de l'àrea d'influència.

Els nous nomenaments, que va proposar Núñez, estan pendents de l'aprovació dels estatuts del Patronat. Aquest estarà compost pel director provincial de l'Insalud, Javier Rodrigo de Santos com a president; el subdirector de l'Organització Sanitària de l'Insalud de Balears, Joaquin Rodrigo; el director provincial de la Seguretat Social, Antoni Comas; la delegada de l'Administració d'Hisenda, Rosa Maria Barber; el cap del gabinet de la Conselleria de Sanitat, Jesús Cuartero; el gerent de Serbasa, José Maria Campuzano i la batlessa de Manacor, Catalina Sureda, com a representant dels municipis de la comarca.

Núñez explicà que l'hospital de Manacor funcionava al 100 per cent de la seva capacitat i que ha estat el més efectiu quant a execució d'obres, equipament i fórmula de gestió. També remarcà que aquest model és una experiència pilot que es podrà introduir en altres hospitals de l'Insalud.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris