cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
23°

L'Ajuntament registra en una setmana dos projectes per fer hotelets de ciutat

Els establiments turístics que s'estan tramitant s'ubiquen en el recinte emmurallat

En menys d'una setmana s'han registrat a l'Ajuntament dos projectes per fer dos hotelets de ciutat i, curiosament, tots dos es localitzen en el barri històric d'Alcúdia.

Aquests dos hotelets, ubicats un d'ells en el carrer Sant Jaume i l'altre en el carrer Progrés, constituiran una oferta diferencial a la que fins ara es podria trobar dins el nucli urbà. Perquè de fet a la ciutat emmurallada només s'hi troba la fonda de can Llabrés. Cap als afores, però encara en el poble, també hi ha un altre hotel: el Carles V. No obstant això, aquestes dues ofertes turístiques disten molt de les que ara es tramiten.

La casa senyorial del número 6 del carrer de Sant Jaume era «massa gran per viure-hi una família i per això va sorgir la idea de transformar-la en un hotel de ciutat», afirmà ahir el seu propietari, Sebastià Truyols Sánchez. Aquesta casa rehabilitada, de principi de l'any 1800, té una superfície de 600 metres quadrats. També cal recalcar que consta de tres alçades de cinc metres cada una i d'un pati interior. Espais on s'habilitaran sis habitacions, això és, dotze places turístiques.

La reforma de la casa la durà a terme l'arquitecte Antoni Domingo Pascual, «mantenint l'estil de l'edifici», segons informà Truyols. Pel que fa a l'interior, el propietari comentà que es mantindrà el mobiliari típicament mallorquí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris