algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

ARCA exigeix al Govern i al CIM la reconstrucció de l'edifici de Can Salas

L'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA) ha enviat una carta al Conseller de Cultura del Govern balear i al president de la Comissió de Patrimoni on demana la reconstrucció de Can Salas.

«Aquesta associació "afirmen en el missatge" ha tingut coneixement pel mitjans de comunicació del projecte previst per a Can Salas», el qual qualifiquen d'«elefantiàssic».

L'oposició a aquest és total i aposten per una via ben diferent. «Encara que, amb excuses diverses, es desmuntaren els porxos, el pati, el portal rodó, etc, tots aquests elements existeixen i és obligació de l'Administració recuperar-los i restituir-los al seu lloc, cosa perfectament factible».

La legislació, recorden, està de la seva part. Així, argumenten que «és el nostre deure recordar que segons la Llei de Patrimoni historicoespanyol, atès que es tracta d'un edifici catalogat, i per tant protegit, s'han de restituir els elements de valor històric (pintures de Dadarone, arcs, portal rodó, columnes del porxo, etcera). També s'han de recuperar l'estructura de la casa i mantenir el pati, entre d'altres».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris