nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

Les finques de Defensa duran al Camp Rodó tants veïns com té Bunyola

El CIM adverteix que ja hi ha altres obres en el barri que s'afegiran a la saturació

El Camp Rodó va cap a la saturació poblacional. Ho auguren els projectes edificatoris en execució, més els tan anomenats projectes en els solars dels quarters de Son Busquets i d'Automobilisme, afectats pel conveni de Defensa i Cort per recuperar el baluard del Príncep.

Només aquestes construccions atreuran cap el barri un volum d'habitants superior als que té Bunyola. Estam parlant de devers sis mil persones.

El responsable d'Urbanisme del Consell de Mallorca, Francesc Quetglas, advertí en dies passats que «hem de recordar que s'estan duent o estan pendents de fer altres edificacions a la zona. La gent no s'adona del que passarà d'aquí cinc o deu anys».

Quetglas argumentava així l'oposició a la revisió del pla general d'ordenació urbana (PGOU) de Cort. «La gent es fixa més en els projectes emblemàtics que amb aquestes coses i es pensa que estam en contra del baluard del Príncep. A mi personalment em preocupen més les coses que ara no es poden veure, com la saturació del Camp Rodó».

Segons càlculs del Consell, en el quarter de Son Busquets s'aixecaran fins a deu plantes amb una capacitat que superaria els cinc mil residents.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris