algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

La nova presó no funcionarà fins al final de l'any que ve per manca de personal

El retard es deu al fet que les proves del funcionariat es faran just abans de l'estiu

Els sindicats han denunciat que la nova presó de Palma no funcionarà fins al final de l'any que ve. Les organitzacions sindicals indiquen que el retard en l'obertura del centre penitenciari (prevista al principi de 1999) es deu al fet que l'Administració central encara no té fixada una data per a les proves que decidiran la incorporació de personal funcionari al ja construït recinte penitenciari.

No hi ha data concreta per a les proves, però la convocatòria de places ja ha sortit publicada al Butlletí Oficial de l'Estat.
Carlos Hermoso, secretari de la Unió General de Treballadors (UGT) per al funcionariat de l'Administració central, ha declarat que «des de la direcció de la presó ens diuen que el nou centre penitenciari no es posa en marxa perquè manca l'habilitació d'una sèrie d'equipaments, serveis i infraestructures, però la realitat és que les proves d'àmbit estatal per a la incorporació de funcionariat "que inclouran les places del nou centre penitenciari" es faran just abans de l'estiu. Comptant el període de reclamacions i el mes inhàbil d'agost, és fàcil preveure que la presó no tindrà la seva plantilla al complet fins al final de l'any que ve».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris