algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
20°

La remodelació de can Gelabert en treu a la llum una nova imatge

59384

Les feines continuen en el casal.

T. Garcies.

L'oblit i l'abandó són paraules que han passat ja a la densa història de l'antic casal de can Gelabert. L'edifici ja ofereix una imatge molt millorada quan les obres de reforma i rehabilitació que s'hi estan executant només es troben a mig fer. El projecte, redactat per l'arquitecte Antoni Pons, parteix d'una idea molt clara: treure a la vista tots els antics elements de l'edifici i alternar-los amb d'altres de disseny i materials moderns sense que es mesclin. Aquesta filosofia concorda amb el contingut que l'Ajuntament pretén donar al casal. Segons el batle, Salvador Cànoves, can Gelabert serà un lloc viu, amb una possibilitat quasi infinita d'usos. Per a tan complexa missió emperò serà necessària l'existència de la figura d'un gerent per dinamitzar el centre.

Un dels primers projectes que ja volta pel cap dels responsables municipals és aprofitar al màxim el trasllat de les oficines de la denominació d'origen Binissalem al casal. Així, es preveu la creació d'un centre de formació vitícola amb una titulació oficial que estaria reconeguda per la Universitat.

Pel que fa al present en construcció encara, ja s'han acabat les tasques de consolidació i reforç de l'estructura. La feina avança molt aviat i es treballa a tots els pisos, dins i fora. Així a les diferents façanes ja s'està fent un estucat molt especial que complirà una funció ornamental i a la vegada preservarà les velles parets de l'aigua i de la humitat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris