cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
23°

L'Ajuntament i Gesa enterraran els fils elèctrics que queden fora del pla Mirall

El Consistori i la companyia mantenen reunions per definir els terminis d'execució

L'Ajuntament de Palma i Gesa estudien els terminis per enterrar tots els cables elèctrics del municipi. Aquesta serà la via per saldar un compte pendent i adaptar-se a la normativa que exigeix l'adequació progressiva a aquest mètode, tant per raons estètiques "sobretot en barris històrics" com de seguretat.

Tant des de la companyia com des de la Regidoria d'Urbanisme han confirmat que s'estan mantenint reunions periòdiques per tractar el tema, en les quals el regidor Carlos Ripoll ha representat el Consitori o, de forma excepcional, el gerent del Consorci pla Mirall-Centre, Jeroni Sáiz.

Ara per ara, pel que fa als projectes en execució en el centre de Palma, s'estan soterrant o s'han soterrat els conductes del barri de la Calatrava, del carrer de la Concepció i les confluències, de la plaça de Monti-sion i les vies que hi desemboquen, així com a Jaume II i Sant Miquel i els carrers adjacents.

Per l'experiència que en té, ha apuntat Sáiz, la instal·lació subterrània dels cables és una passa de gran importància però no definitiva. El sistema ofereix als particulars «la possibilitat» de després connectar-s'hi, però per fer-ho possible els ciutadans han de tenir les entrades d'electricitat en condicions de rebre una connexió que no sigui aèria.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris