algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
15°

Voltor denuncia un altre atemptat

L'Associació Voltor posarà en coneixement del Jutjat d'Instrucció que investiga el sabotatge ocorregut en la nit del 24 d'agost d'enguany una altra possible acció voluntària d'inutilització del quadre elèctric que va provocar dissabte passat al voltant de la mitjanit un tall en la recepció de les emissores de ràdio i TV del centre de telecomunicacions d'Alfàbia.

L'associació diu que gràcies a la intervenció del cap dels seus serveis tècnics, Miquel Nicolau, la interrupció de la recepció només va durar unes hores de matinada. La Guàrdia Civil també es va traslladar al puig d'Alfàbia.

Voltor recorda que havia demanat col·laboració a GESA per tal de controlar i minimitzar les manipulacions externes a l'esmentat quadre elèctric, operació que aviat es materialitzarà i que eliminarà les interrupcions que en perjudici dels teleespectadors provoquen les manipulacions, l'origen i la finalitat de les quals es confia que es pugui aclarir ben prest.

D'altra banda, fonts del Govern balear afirmaren ahir que les negociacions amb Voltor perquè els repetidors passin a mans de l'Executiu continuen en punt mort. No obstant això, tot indica que aquest serà un dels temes estrella de la propera visita oficial a les Balears del president de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris