cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

L'Ajuntament posa en marxa aquesta setmana una gran reforma circulatòria

El trànsit serà desviat pel carrer d'Artà i la plaça del Cós tindrà sentit únic

L'Ajuntament de Manacor iniciarà aquesta setmana una àmplia reforma circulatòria al centre de la localitat prèvia a la darrera fase del tancament al trànsit.

La reforma afectarà la plaça Rector Rubí, plaça des Cós, carrers d'Artà, Capellà Pere Llull i Rector Caldentey. La plaça des Cós passarà a tenir només un sentit i la meitat serà per a vianants. S'hi podrà passar des de la plaça Ramon Llull en direcció a la plaça Rector Rubí, però el trànsit que actualment circula des del carrer Amargura, plaça Rector Rubí en direcció a la plaça des Cós s'haurà de desviar des de Rector Rubí cap al carrer d'Artà o al carrer Capellà Pere Llull.

El delegat d'Interior de l'Ajuntament de Manacor, Eduardo Puche (CM), es va reunir ahir dematí amb la Policia Local per començar a instal·lar els senyals indicatius. Segons Puche, «el tancament al trànsit del centre de la ciutat ha suposat que l'Ajuntament s'hagi de replantejar tot el trànsit rodat. Hem fet un projecte pel qual la circulació del centre es desviarà des del carrer Major, plaça de sa Bassa, Pius XII amb direcció a la plaça Jordi Caldentey i na Camel·la, o agafant el desviament cap al carrer Amargura, plaça Rector Rubí, Capellà Pere Llull o carrer d'Artà». Per poder usar el carrer Capellà Pere Llull, s'haurà d'eliminar una illeta triangular en què hi ha sembrat un arbre que dificulta l'accés al carrer Rector Caldentey.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris