cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
21°

La fira Didàctica aspira a batre rècords d'assistència

Vol arribar als 30.000 visitants i superar els 300 milions de negoci de l'any passat

La primera edició de la fira Didàctica, dedicada al món de l'ensenyament, va registrar un gran èxit l'any passat. Ara, Fires i Congressos en prepara ja la segona edició, que tindrà lloc pel mes de març i pretén superar àmpliament els resultats del primer any. Sobretot, l'objectiu principal dels organitzadors és aconseguir duplicar el nombre de visitants, la qual cosa significaria arribar a les 30.000 persones aproximadament.

L'any passat la fira va comptar amb 87 expositors, que abastaven tot el sector de l'ensenyament, i enguany la idea és superar-ne el centenar. L'organització ha volgut distribuir els expositors per sectors. Així, s'intentarà que el 20% dels estands siguin institucionals, que el 35% estiguin dedicats a la formació, un altre 20% l'ocupi l'oferta educativa, els recursos didàctics també un 20% i, finalment, el 5% restant per altres aspectes complementaris com entitats bancàries, assegurances o serveis indirectament relacionats amb el món educatiu, com podrien ser sistemes de megafonia, per exemple.

Aquest increment previst en el nombre d'expositors, que encara estan en fase de contractació, es traduirà presumptament en un augment considerable del volum de negoci que es pugui generar durant la setmana que durarà la fira (del 2 al 7 de març). L'any passat es registrà un volum de negoci de 300 milions de pessetes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris