algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

Cànoves reclama la instal·lació urgent de barreres als passos a nivell

El batle es va reunir amb el conseller de Foment

El batle Salvador Cànoves reclama a la Conselleria de Foment la instal·lació urgent de passos a nivell amb barreres en els encreuaments de la línia del tren amb el camí d'Alaró i del camí vell de Lloseta. Així ho va posar de manifest Cànoves a la darrera reunió que va mantenir amb el conseller Joan Verger.

Aquestes dues vies de comunicació, tot i tenir un caràcter secundari, registren un gran trànsit. En els dos punts on es travessen les vies del tren només hi ha un senyal d'stop i no hi ha cap sistema per avisar el conductor, cosa que els fa especialment perillosos. Tot i que s'havia parlat de la possible construcció de ponts elevats, aquesta possibilitat ja s'ha descartat a causa de l'excessiu cost econòmic i de l'impacte visual que crearia a la zona.

Aquest problema es multiplica a la carretera de Lloseta, que travessa la via en diferents punts. Pel que fa a aquesta qüestió, es va comentar la possibilitat de reformar el traçat fent-lo anar en paral·lel a la via per la part nord i evitar així aquests punts. Per la part baixa es faria un petit camí rural que servís d'accés exclusiu per als propietaris de les finques de la zona.

D'altra banda, l'Ajuntament també ha demanat al Govern que es faci càrrec de la reparació i millora de les voravies de la carretera d'Inca, que es troben en un estat desastrós. Fins i tot hi ha alguns trams en els quals no n'hi ha.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris