algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

«Cort no diu per què fan el bar a zona verda», cridaren els veïns de l'Arenal

Més de 100 persones protestaren contra la construcció a la plaça de les Meravelles

La plaça de les Meravelles ahir va ser escenari de la mobilització veïnal contra la construcció d'un bar de 400 metres quadrats que Cort permet en aquesta zona verda. Més d'un centenar de persones es congregaren devora les obres i abanderats per una única pancarta, però amb un lema prou contundent: «Fageda no compleixes les teves promeses. Zones verdes sí. Bars i xiringuitos no».

Com hem anat informant, l'Associació de Veïns de les Meravelles havia convocat l'acte per oposar-se a la instauració d'un establiment d'oci en un dels darrers espais lliures públics que queden a la Platja de Palma. L'argument que en fa possible la instal·lació és que ha de servir com a dotació d'una oficina municipal d'informació turística, que ocuparà 10 metres quadrats.

«Ahir (per divendres) vaig parlar amb José María Rodríguez "explicà en ple acte la presidenta de l'entitat convocant, Joana Femenias, en referir-se al segon tinent de batle. Discutírem fort. No va ser capaç de donar-nos una explicació de per què volen posar el bar».

El membre municipal, afegí Femenias, els criticà per no alabar les actuacions positives que ha impulsat l'Ajuntament a la zona. La presidenta replicà que si es referia a l'aplicació de la normativa de renous, «aquest estiu els bars no han tancat ni a les dues ni a les tres de la matinada, sinó més tard».

«El batle "asseverà per ampliar les seves denúncies" ens havia promès coses com que no posarien cadires en el carrer de la Cervesa, i avui és ple de cadires».

La plaça és el darrer bastió per defensar. «Ens diuen que a canvi d'instal·lar el bar, el concessionari s'encarregarà que hi hagi uns banys a l'oficina i els farà nets. Nosaltres cuidaríem els jardins si fes falta».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris