cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

La comunitat universitària no es vol resignar i dimarts tallarà la carretera

Alumnes, professorat i personal no docent no accepten de cap manera els quatre carrils

La comunitat universitària està en peu de guerra i no es resignarà al projecte d'autopista que el Govern ha presentat com a definitiu, tot i que el rector Llorenç Huguet assenyalà dijous passat que el projecte havia millorat i que, per innegociables, els quatre carrils s'haurien d'assumir. En aquest sentit, la Plataforma universitària manifestà ahir que no acceptaran com a bona aquesta solució i com a mesura de protesta tallaran la carretera de Valldemossa dimarts que ve a les vuit i mitja del matí.

La concentració respon a dos motius concrets. En primer lloc, és producte de la indignació amb la qual han rebut alumnes, professors i personal de la UIB les declaracions «innobles i repugnants» del conseller Verger, que responsabilitzà la UIB i el seu entorn del retard de l'obra.

La segona reivindicació és el començament immediat de la millora de l'actual via, per a la qual cosa no fan falta expropiacions ni exposicions públiques ni concursos d'adjudicació, que exigeixen un procés administratiu lent, segons declarà Joan Mateos, un dels portaveus dels estudiants. El que han de fer és eixamplar el traçat amb voreres i asfaltar de bell nou, assenyalaren els representants universitaris. En aquest sentit, la Plataforma indicà que si dilluns començassin les obres es desconvocaria la concentració del dia següent.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris