algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

El Govern tanca dos establiments de turisme rural a Capdepera i Felanitx

Funcionaven sense haver sol·licitat permís a la Conselleria de Turisme

El Consell de Govern aprovà ahir, a proposta del conseller de Turisme, José María González Ortea, el tancament de dos establiments il·legals de turisme rural ubicats a Capdepera i Felanitx. També s'acordà, d'altra banda, la clausura d'una cafeteria a Llucmajor.

El centre de Capdepera oferia als clients 38 places i el de Felanitx n'ofertava un total de 14. Ambdós establiments funcionaven sense disposar dels permisos que ha d'atorgar la Conselleria de Turisme. L'ordre de tancament va acompanyada d'una sanció que puja als cinc milions de pessetes per cada un d'aquests allotjaments.

D'altra banda, el Govern també aprovà en la mateixa reunió el tancament d'una cafeteria ubicada a l'Arenal de Llucmajor, que tampoc no disposava de permís per desenvolupar aquesta activitat.

Aquests tancaments s'inclouen en la campanya del Govern per controlar l'oferta turística il·legal. Des de gener fins al passat mes de setembre, l'Executiu ha tancat a Mallorca un total de 46 bars, restaurants, cafeteries i discoteques, així com deu establiments d'allotjament turístic per incomplir la normativa vigent.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris