algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

La plaça de Sant Jaume necessita més cura

Durant els darrers anys la zona ha entrat dins un greu deteriorament per manca d'atenció

La plaça de Sant Jaume, un dels llocs més emblemàtics i cèntrics de Manacor, necessita una passada d'amor. Durant els darrers anys, la zona ha entrat dins un greu deteriorament, s'han descuidat els jardins, la font dels quatre peixos i els bancs. Quasi tot està espatllat o presenta mal estat.

Els veïns de la zona iniciaren una recollida de firmes exigint a l'Ajuntament alguna actuació per dignificar la zona. Durant molt de temps una pancarta, penjada de part a part de la plaça, recollia aquesta reivindicació.

La brigada municipal va emprendre la setmana passada una actuació a la plaça de Sant Jaume sota les ordres del regidor de Serveis Generals, Pere Vaquer (CB). «S'han pintat tots els fanals i les barreres dels jardins, s'han retirat els bancs que estan vells i adobat els espatllats, s'ha posat terra a les plantes, s'ha duit a terme una neteja pertot i fins i tot s'ha retirat la pancarta reivindicativa».

«No es pot fer més»  

Vaquer opina que «la plaça ha quedat bastant digna i crec que els veïns estan satisfets». El regidor considera que ja no es pot fer res més per ara, «hem arreglat el que hem pogut ja que hi ha un projecte de remodelació de la plaça de Sant Jaume que està contemplat dins el pla Mirall, però aquest projecte no es podrà executar fins l'any que ve».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris