muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

Medi Ambient ajorna l'ordre de tancament del Mollet i els usuaris suspenen les protestes

Ningú no ha explicat a què obeeix el canvi de plans

La Conselleria de Medi Ambient ha decidit ajornar el tancament del Mollet de s'Estanyol de Llucmajor. Així ho ha anunciat el president de l'Associació d'usuaris, Francesc Borràs. Segons explicà ahir matí, «funcionaris de la Conselleria de Medi Ambient visitaren la zona i ens comentaren que de moment no tancarien el Mollet, que l'ordre de clausura s'havia ajornat i que més envant ja els notificaran què pensen fer».

Aquesta circumstància ha animat els usuaris d'aquestes instal·lacions, que coincideixen en el fet que la determinació per part de la Conselleria de Medi Ambient ha estat molt positiva.

Borràs ha manifestat que «hem suspès l'acte de protesta que teníem previst fer demà, perquè consideram que el Govern ha demostrat que té bones intencions i no cal fer actuacions en contra d'un tancament que per ara no s'ha fet efectiu».

D'altra banda, el grup municipal del PSM a l'Ajuntament de Llucmajor ha acusat el batle, Gaspar Oliver (PP), de dir «mentides conscients amb ànim injuriós».

Els nacionalistes critiquen amb duresa les manifestacions fetes per Oliver durant el ple celebrat aquesta setmana. A la sessió, Oliver va qualificar l'Associació d'Usuaris del Mollet de s'Estanyol com a «persones conflictives» i els va acusar de no haver pagat a la Conselleria de Medi Ambient les quotes d'ús corresponents als exercicis 1995, 1996 i 1997. El PSM s'ha posat en contacte amb l'Associació d'Usuaris i els regidors han pogut constatar l'existència de girs postals a nom de la Conselleria que no varen ser acceptats per aquesta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris