cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
23°

Els jubilats no fumadors volen que es compleixi la llei en el local del club

Els afectats diuen que, d'ençà que s'ha obert la polèmica, han rebut amenaces i que s'han rigut d'ells

«Som respectuosos amb els drets de les persones que fumen, però creim que hi ha lloc per a tots en el club i només volem que es compleixi la llei fent una sala per a fumadors». Així es va manifestar el col·lectiu de jubilats que reivindiquen, des de fa mesos, que no es fumi al Club del Pensionista.

De fet, l'Ajuntament ha penjat cartells al club recordant aquesta prohibició que ve marcada per la llei, per la qual cosa s'ha obert una forta polèmica amb el grup de fumadors.

Els afectats diuen que han denunciat aquesta situació primer, a la junta directiva del club, que no ens va fer cas. Després varen recórrer al batle Rotger, que ha ordenat penjar els polèmics cartells a les instal·lacions. Fins i tot, amb el suport de més d'un centenar de firmes també presentaren una denúncia a la Conselleria de Sanitat que hi envià inspectors, però no han fet res».

Els jubilats diuen que, d'ençà de la polèmica han rebut amenaces per part de membres del club, que s'han rigut d'ells i fins i tot, «sembla que ara la gent fuma més aposta». El col·lectiu vol evitar qualsevol enfrontament i afirmen que el «Club és per a tots els pensionistes». També rebutgen que es polititzi la qüestió esmentant que «és un problema de salut pública».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris