algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Santa Margalida no acceptarà la planta de gestió de residus

El conseller Ramis respon que no s'imposarà res, però que cal cercar una solució

El batle de Santa Margalida, Antoni del Olmo, del PP, s'oposa frontalment a la instal·lació d'una planta de tractament de residus en el seu municipi. «El ple de l'Ajuntament ja va expressar la seva voluntat», declarà ahir a Diari de Balears el batle margalidà, que lamentava no haver estat informat d'aquesta possibilitat avançada ahir.

Del Olmo va manifestar que, a hores d'ara, l'única decisió que tenia clara el seu Ajuntament era que a partir de dia primer de gener del 1999 tancarien el seu abocador i enviarien el fems de la vila a Son Reus perquè hi rebés tractament. Del Olmo digué que durant tot el matí d'ahir havia intentat posar-se en contacte amb el conseller de Medi Ambient, Miquel Ramis, perquè li explicàs la decisió.

En aquelles hores el conseller estava reunit a la Comissió de Política Territorial, on precisament s'aprovà el nou pla sectorial de gestió de residus sòlids urbans de Mallorca, en el qual s'inclou l'indret Corral d'en Serra com a alternativa a Son Reus.

Ramis no especificà quines plantes s'hi podrien instal·lar, encara que apuntà que la voluntat de l'Executiu «és que Son Reus no sigui l'únic centre de tractament de residus» i que n'hi hagi un altre de distant. Respecte a l'oposició de Santa Margalida, assenyalà que «no imposam res a ningú i serem respectuosos amb la voluntat municipal tant de Palma com de Santa Margalida».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris