cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
21°

L'Hospital funciona des de fa any i mig sense llicència d'obertura

La Fundació ha iniciat aquesta setmana la tramitació per legalitzar el centre hospitalari

L'Hospital Manacor està funcionant des de fa més d'un any i mig sense la corresponent llicència d'obertura.
El cap de manteniment del centre hospitalari, Antoni Perelló, es va reunir dimecres passat amb l'enginyer municipal de Manacor, Antoni Montserrat, per conèixer la situació legal en què es troba el centre hospitalari, que va ser inaugurat el 28 d'abril de 1997 pel ministre de Sanitat, José Manuel Romay Beccaría.

L'enginyer municipal, Antoni Montserrat ha confirmat que l'hospital no disposa de la corresponent llicència d'obertura. «El cap de manteniment de l'Hospital Manacor va entregar dimecres al registre municipal, la documentació complementària per poder tramitar la llicència».

Segons ha explicat l'enginyer municipal, «des de la Fundació Hospital Manacor s'haurà d'entregar un certificat que garanteixi la resistència de la construcció al foc i un pla d'emergència. A més, haurà de presentar el certificat de final de la instal·lació i posteriorment s'haurà de dur a terme la pertinent inspecció tècnica per part de l'Ajuntament. Si tots els tràmits són correctes es podrà signar la llicència d'obertura».

Un dels problemes que haurà de solucionar la Fundació Hospital Manacor per poder comptar amb la llicència municipal d'obertura és l'el·liminació de barreres arquitectòniques. Aquest problema ja va ser publicat a Diari de Balears quan un jove paraplègic de Manacor, Miquel Santandreu, va denunciar que l'Hospital no disposa de banys adaptats a les necessitats dels malalts que presenten minusvalideses físiques.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris