algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
18°

Brues assegura a l'Ajuntament que vol fer una reforma «social» de la Gerreria

aquesta empresa i Llabrés Feliu exposaren ahir els projectes als tècnics

Construcciones Brues defensà ahir el seu projecte de reforma de la Gerreria davant la comissió tècnica d'Urbanisme i destacà que es tracta d'un plantejament «social» i que «revitalitzarà» l'àrea gràcies a l'assequibilitat de l'habitatge i dels locals comercials.

Els tècnics escoltaren ahir els arguments d'aquesta empresa i de la formada per Llabrés Feliu-Gerencia Inmobiliaria Balear, les dues parts en pugna per obtenir amb l'adjudicació de les obres.

Brues contempla una zona edificada de 28.175 metres quadrats, mentre que el seu oponent se situa 2.500 metres per damunt, en concret a 30.622. Els primers han decidit sacrificar superfície edificable en favor de fer més grans els patis interiors que hi ha d'haver a cada illa de cases i creant passeigs d'arcades en diverses façanes per facilitar la creació d'una zona comercial.

Els altres aspirants, en canvi, donen més marge a la creació de despatxos, i fins a cert punt no permeten concretar la quantitat que hi pot arribar a haver en observar en el mateix concepte les oficines i els espais comercials.

Per complir la seva promesa de revitalització, Brues proposa com a estratègia una política de preus assequibles per atreure el petit comerç amb rapidesa, sobretot del ram de l'artesania. Per aquesta causa, vol ofertar en 125.000 pessetes el metre quadrat de la superfície per a botigues. De la seva banda, l'altra entitat que surt a concurs situa el preu en 185.000 pessetes.

Segons les dades que es presentaren ahir davant els tècnics, Brues pretén ofertar una casa de 90 metres quadrats amb aparcament per un preu de devers 14'5 milions de pessetes. Llabrés Feliu-Gerencia Inmobiliaria Balear, de la seva banda, situa en quasi 19 milions la quantitat a abonar per les mateixes prestacions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris