algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
21°

Maten a cops el propietari d'un hostal de Can Pastilla

98584

Treballadors de la Funerària retiren el cadàver.

F.Carbonell.

El cadàver de Josep Bernat Tomàs, de 40 anys, va ser trobat ahir dematí en un hostal de Can Pastilla, del qual era propietari juntament amb els seus pares, amb clars signes d'haver estat assassinat. El cos romania a l'interior dels excusats i el crani presentava almenys un fort cop propinat amb algun objecte contundent. Els investigadors creuen que el mòbil del crim és el robatori i ja s'han iniciat les gestions per tal de trobar l'autor o autors dels fets.

Un client de nacionalitat alemanya trobà el cadàver devers les vuit del matí d'ahir en un dels excusats de la planta baixa i avisà un cambrer així com una neboda del finat. Quan obriren la porta, varen veure un home estès i envoltat d'un gran bassiot de sang. En un principi no reconegueren que aquell cadàver era el de Josep Bernat, a causa de la gran desfiguració que patia, i suposaren que es tractava d'un client de l'hostal.

En el mostrador es trobaren un parell de bitllets que reforçaven la hipòtesi del robatori i el desordre existent va fer suposar que el criminal i la víctima varen barellar"se abans de la mort. Encara que el cadàver es trobava en els excusats, les diligències duites a terme fan suposar que hi va ser traslladat des de l'entrada al bany. Aquesta circumstància ja l'apuntà el forense que acudí amb el magistrat José Ignacio Lope a primera hora del matí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris