cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

L'empresa del bus urbà reduí el servei sense informar ni la Sala ni els usuaris

El regidor responsable, Anselmo Rodríguez, desconeix si s'han modificat els horaris

Autocars Alorda, el concessionari de la línia del bus urbà, va reconèixer ahir a Diari de Balears que no complia la freqüència d'horaris que havia dissenyat inicialment l'Ajuntament i que el servei es prestava de manera arbitrària segons la disponibilitat de l'empresa. El transportista justificà aquesta mesura esmentant que els trajectes d'algunes hores no tenien cap usuari i que no hi havia motiu per fer-los.

Aquestes modificacions del servei no han estat ni tan sols comunicades a l'Ajuntament, que les hauria d'autoritzar. Així ho va admetre ahir el regidor responsable, Anselmo Rodríguez, que manifestà: «desconec en aquests moments si el concessionari ha fet cap canvi en el servei». Rodríguez exposà que feia comptes comanar a la Policia Local la realització d'un informe per comprovar si no es complia l'horari».

A més, els horaris que hi ha a les diferents parades i a les oficines municipals no s'han modificat, per la qual cosa donen una informació totalment errònia.

El passat mes d'abril el vehicle que cobria la línia es va cremar en un incendi. L'empresa no va comprar un vehicle per substituir-lo i per aquest motiu, des de llavors, el servei el dóna un altre microbús que comparteix aquesta tasca amb la del transport escolar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris