algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

El Govern ofereix terrenys a Santa Margalida per a l'abocador de cendres

El Pla director de residus sòlids preveu el reciclatge i la recollida selectiva

El Govern balear oferirà avui al Consell de Mallorca la possibilitat d'instal·lar al Corral d'en Serra (Santa Margalida) l'abocador de cendres de la incineradora, el forn de rebuigs, i la planta de compostatge i de triatge d'envasos.

S'haurà de decidir, després de comanar un estudi sobre impacte ambiental, si accepta aquesta alternativa o si continua amb la hipòtesi de treball que s'havia mantingut fins ara: la d'ampliar la planta de Son Reus. De fet, el Consell de Mallorca ja fa mesos que negocia amb l'Ajuntament de Palma la cessió d'uns terrenys per destinar-los a aquesta a finalitat.

La proposta del Govern es farà pública avui durant la reunió que mantindrà la Comissió de Política Territorial per aprovar la modificació del Pla director de residus sòlids, que serà sotmesa durant dos mesos a exposició pública.

La modificació del Pla director de residus sòlids preveu alternatives a la incineració en el tractament dels residus sòlids urbans. Així, en compliment de les noves normatives sorgides a l'Estat espanyol i a la Unió Europea, es tindran en compte alternatives com la recollida selectiva i el reciclatge dels residus, sol·licitades pels col·lectius ecologistes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris