algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
20°

Cort inicia un projecte social per reduir els casos de nins absentistes

El programa ABS costa 66 milions i durarà fins el juny

El departament d'Acció Social de l'Ajuntament de Palma finançarà enguany el projecte ABS presentat pel Centre Municipal de Serveis Socials de Ponent (CMSS Ponent). El seu objectiu és reduir i prevenir els casos de nins absentistes, que són aquells que es desentenen de l'escola i de les activitats socials. Actualment, hi ha a Palma més de 300 nins afectats d'absentisme, la majoria dels quals es troben a les barriades marginades de la ciutat com Son Banya, el polígon de Llevant o Santa Catalina.

Segons s'ha aprovat, la regidora de d'Acció Social, Carme Sagrado, destinarà una quantitat de 66 milions a aquest projecte, que surten directament de la partida d'acció social prevista per enguany de 620 milions i mig de pessetes.

Dels projectes que el coordinador d'Acció Social, Marcel·lí Fernández, rep per acabar amb la problemàtica, cada pic més present en les zones marginals, l'ABS és el més complert. El projecte consisteix en una sèrie d'estratègies i activitats controlades i supervisades pel personal expert en psicologia infantil. En total seran setze professionals entre assistents socials i psicòlegs que faran feina fins a 18 hores setmanals.

La iniciativa començarà d'aquí poc i de manera experimental a totes les escoles amb taxes altes d'absentisme.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris