algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
18°

L'edició digital del diari «Ultima Hora» s'incorpora avui al quiosc d'Internet

Es posa a disposició dels usuaris un servei de bústia electrònica

Els internautes tenen a partir d'avui l'oportunitat d'accedir a l'edició digital d'Ultima Hora a través de l'adreça www.ultimahora.es. L'oferta informativa es complementa, així mateix, amb un servei de bústia electrònica que fomentarà un dels grans avantatges d'Internet: la interactivitat.

L'edició digital d'Ultima Hora respon a l'esforç de l'empresa editora, Hora Nova SA, d'oferir a la societat el millor producte en sintonia amb el desenvolupament de les tecnologies de la informació.

Una voluntat que ja es plasmà amb l'entrada a la xarxa de Diari de Balears digital el passat 1 de setembre i que obtingué una gran acollida social.

En principi, Ultima Hora Digital oferirà a partir de la una de la matinada als internautes les notícies més importants del dia i paulatinament ampliarà l'oferta amb seccions tant de caire periodístic com comercial en resposta a les necessitats i expectatives que s'han creat entorn de l'arribada a la xarxa del diari de més difusió de les Balears.

Una altra de les grans apostes de l'entrada d'Ultima Hora a la xarxa d'Internet és fomentar la interactivitat amb els lectors. Amb aquest objectiu es posa a disposició dels usuaris una bústia electrònica on podran enviar tots els seus e-mails. També existiran una sèrie d'enllaços i una hemeroteca per poder seguir l'evolució de les notícies que s'hagin produït en els darrers set dies.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris