algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

La reforma de la plaça d'Espanya es reprendrà abans de Nadal

Morro acusa el PP d'enfrotar els comerciants amb l'Ajuntament

Les obres de reforma de la plaça d'Espanya es reprendran abans de les festes de Nadal. Almenys aquesta és la previsió que ha fet l'equip de govern nacionalista. Segons va informar a Diari de Balears el batle, Mateu Morro, ja hi ha un principi d'acord amb Baseosa, l'empresa responsable del projecte, per rescindir el contracte. Només falta ara que la nova direcció tècnica faci una valoració de l'obra feta fins aquest moment.

Morro indicà que entre aquesta setmana i la que ve es convocarà un ple extraordinari en el qual s'aprovaria la rescissió definitiva del contracte i l'adjudicació de l'obra a un nou constructor per via d'urgència. Si es compleixen aquests terminis, l'obra podria estar acabada en els terminis prevists inicialment que apuntaven el mes de febrer o bé retardar-se unes quantes setmanes. Tot just després, el mercat dominical es tornarà a situar a la plaça. D'aquesta manera, el batle pretén tranquil·litzar els ànims dels comerciants, que temen que les obres durin molt més del previst.

D'altra banda, Morro ha acusat el PP local d'intentar desestabilitzar el consistori creant un malestar entre els comerciants i de voler enfrontar-los amb l'equip de govern nacionalista. En aquesta línia, Morro qualifica de lamentable l'actuació dels regidors populars dels quals ha dit que «només intenten posar traves a l'Ajuntament per veure si encara es retarden més les obres que hi ha en marxa al municipi i així ens poden tirar la gent en contra».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris