algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
17°

Indignació veïnal a Son Ferriol amb Cort per les darreres inundacions

L'Ajuntament perdé la subvenció del CIM per adobar la zona

Els veïns de Son Ferriol comencen a estar farts de les inundacions derivades del mal funcionament de les canonades del dipòsit que regula les aigües a la zona. La setmana passada, Jaume Oliver, propietari de la benzineria situada enfront del dipòsit, assegurà que «la comporta va saltar tres pics a causa de les continuades precipitacions dels darrers vint dies a tot Mallorca». El pare del propietari , també Jaume Oliver, manifestà que «fa temps que estam esperant que facin obres per adobar tot això i encara no han arribat. El senyor José María Rodríguez va venir l'any passat i va prometre que solucionaria el tema, però pel que es veu, tenen coses més importants a fer».

Aquesta situació a Son Ferriol va estar a punt de solucionar-se quan al final de 1997, Cort, davant la negativa del Govern balear, va demanar al Consell de Mallorca que inclogués dins el Pla d'obres tot un seguit d'ajudes per dur a terme a diferents obres de Palma. La Comissió de Cooperació Municipal del Consell de Mallorca, presidida pel conseller del PSM Antoni Alorda, va atorgar la subvenció, de 5.280.169 pessetes, atesa la importància de l'obra.

Però finalment el projecte ha quedat en paper banyat perquè l'Ajuntament havia d'adjudicar l'obra abans del dia 15 de juliol i aquesta adjudicació no arribava. Les obres s'havien de començar abans del dia 1 de setembre de 1998. En vista de la calma que Cort s'havia pres per realitzar l'adjudicació, el Consell va fixar un nou termini límit perquè l'equip de govern adjudicàs definitivament l'obra. L'Ajuntament podia presentar una nova sol·licitud fins el dia 15 de novembre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris