algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Un centenar de persones protesten pel tancament del mollet de s'Estanyol

A la manifestació s'hi adheriren campions representatius de pesca submarina

Unes cent persones, usuaris i veïns del mollet de s'Estanyol de Llucmajor, es varen concentrar ahir sobre les 15.30 hores a la zona portuària per expressar la seva protesta contra la desició del Govern balear de tancar el recinte el proper dia 10 de desembre.

L'Associació d'Usuaris de l'escar de s'Estanyol va reivindicar la seva protesta aprofitant que ahir es realitzava una prova organitzada pel Centre d'Investigacions Subaquàtiques (CIAS) entre sa Ràpita de Campos i s'Estanyol de Llucmajor que acabava al mollet.

Els manifestants comptaren amb la col·laboració de tres importants bussejadors: Josep Amengual, Pere Carbonell i Albert March. Aquest darrer no va poder participar a l'acte de protesta però va expressar la seva solidaritat mitjançant un escrit.

Els campions llegiren un manifest en què donaven suport als usuaris del recinte amb la finalitat d'evitar que es tanqui definitivament el mollet.

A les pancartes que portaven els manifestants, s'hi podia llegir frases com, «Salvem es mollet», «Es mollet és de tothom» i «s'Estanyol vol es mollet».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris