algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

La Sala construirà un aparcament per pal·liar el dèficit de places al Port

L'edifici comptarà amb quatre plantes i suposarà una inversió de 120 milions

L'Ajuntament d'Alcúdia fa comptes construir el proper any un gran aparcament per a 150 vehicles a la zona del Port. Aquest projecte permetrà compensar el dèficit de llocs d'estacionament que es crearà al nucli urbà arran del tancament al trànsit del passeig Marítim i que s'agreujarà de manera especial durant els mesos d'estiu.

La comissió de govern ja ha donat el seu vistiplau a un projecte que preveu la construcció d'un edifici amb planta baixa i 4 plantes. El nou aparcament s'aixecarà en un solar ubicat al carrer del Mar, els propietaris del qual ja han manifestat la seva predisposició a negociar la seva venda. La nova normativa urbanística del municipi que està a punt d'aprovar-se ha qualificat aquesta parcel·la com d'ús comercial de manera que es permetrà fer aquest pàrquing. Per aquest motiu s'haurà d'esperar que la nova planificació entri en vigor per envestir la seva construcció.

La inversió total necessària pujarà a prop de 120 milions de pessetes i inclou també la compra del solar. Aquest doblers seran aportats íntegrament per les arques municipals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris