algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
17°

Indignació a Gènova després de vuit anys esperant la reforma de la carretera cap a Sant Agustí

La zona espera resposta institucional a diverses deficiències

Els veïns del barri de Gènova estan cansats d'esperar l'ampliació de la carretera que els uneix amb Sant Agustí. El projecte depèn del Consell Insular de Mallorca (CIM) i s'aprovà fa vuit anys, però encara és l'hora que es dugui a terme.

Representants veïnals es reuniren divendres amb la responsable del CIM en la qüestió, Mercè Amer, per reiterar les seves demandes. De moment s'ha decidit que l'ampliació no és farà, com es preveia, guanyant espai cap a la cuneta on per tot hi ha paret seca i d'altres entrebancs, sinó que es farà cap a l'oposada, que presenta condicions molt més favorables. Hem de destacar que la reforma no s'inclou dins els 12 projectes viaris del Consell que són en execució ni tampoc entre els que s'anunciaren per a principis de 1999. Els residents a Gènova tenen, a més, múltiples raons per sentir-se un barri oblidat per les institucions. Mentre el trànsit s'incrementa per la gran presència de restaurants, els carrers continuen essent estrets i no hi ha llocs d'aparcament.

És sobre la taula la proposta de crear un lloc per a pàrquing a l'entrada del poble venint de Palma, en concret dins la finca de Son Berga o en un espai situat darrera l'aturada d'autobús d'aquest indret. Fonts veïnals han asseverat, però, que perquè això es materialitzi, l'Ajuntament hauria d'intervenir per negociar amb els propietaris dels terrenys.

Pla Mirall  

El projecte de reforma de la plaça de Gènova inclosa en el Pla Mirall també aixeca crosteres. D'una banda, les obres encara no han començat i, d'altra, el projecte ha hagut de passar pel sedàs dels veïns perquè veien que podia rompre la idiosincràssia de l'espai.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris