cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
18°

Els propietaris de Son Joan Arnau demanen la segregació de la finca

El sol·licitud es presentà setmanes abans que s'aprovàs la nova normativa urbanística

Els propietaris de Son Joan Arnau han presentat a l'Ajuntament un projecte per segregar la possessió en onze parcel·les de 50.000 i 100.000 metres quadrats.

Així ho va confirmar a Diari de Balears el batle, Joan Jaume, que reconegué que l'Ajuntament haurà d'atorgar el corresponent permís perquè el projecte s'ajusta a la legalitat. Jaume indicà que els propietaris ja intentaren en una altra ocasió parcel·lar la finca, si bé llavors es va impedir gràcies a la vigència del Pla del pla i que els tècnics trobaren una sèrie de deficiències en el projecte.

Curiosament la sol·licitud de segregació va ser presentada dia 12 de novembre, tot just dues setmanes abans d'aprovar-se, de manera inicial la nova normativa urbanística del municipi. En aquest planejament es grava severament la parcel·lació de les grans possessions.

Tot i que la petició formulada estipula que la segregació es fa amb finalitats agrícoles, des de l'Ajuntament es tem que aquesta divisió dugui com a resultat noves construccions a cadascuna d'aquestes noves parcel·les. Per aquest motiu, els responsables municipals ja han manifestat la intenció de demanar un informe al Consell Insular abans d'atorgar el corresponent permís.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris