algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Només una empresa i una UTE pugnen per reformar la Gerreria

Les firmes estimen entre 16 i 19 milions el preu de cada cent metres d'habitatge

Només una Unió Temporal d'Empreses i la firma Brues opten a la reforma de la primera unitat d'execució de la rehabilitació del barri de la Gerreria, segons han informat fonts properes al sector de la construcció.

La comissió tècnica d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma estudia les dues ofertes, que contemplen actuacions entre el futur palau de Justícia i la porta de Santa Antoni.

Hem de destacar que la naturalesa de la Gerreria, amb el seu valor històric i patrimonial, demanda una feina especialitzada i fina. Tal vegada hagi estat un factor que hagi fet enrere d'altres entitats que s'hi podien haver presentat.

L'empresa Llabrés Feliu en associació amb una altra constructora preveu que un pic efectuada la reforma, cada cent metres quadrats d'habitatge amb aparcament inclòs s'oferti a 19 milions de pessetes. Brues, de la seva banda, estipularà uns preus propers als 16 milions per a la mateixa superfície amb les mateixes dotacions.

Queda per veure com llavors compleix l'Ajuntament la promoció per a l'allotjament de persones amb pocs recursos, a favor del qual es va manifestar en el seu dia.

Així mateix, queda enlaire si l'àrea se sotmetrà a una gran tercialització, és a dir, si el nombre d'oficines superarà el d'habitatges davant el reclam que representarà el Palau de Justícia per a molts professionals liberals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris