algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
18°

Un milenar de persones demanen al carrer jornades laborals de 35 hores

Bravo suggereix mobilitzacions permanents contra la política del PP

Unes mil persones es manifestaren ahir pels carrers de Palma, a instàncies dels sindicats CCOO i UGT, per protestar contra la política laboral del Partit Popular en general i reivindicar les jornades de trenta-cinc hores en particular. De fet, el crit que més va sentir-se durant la processó, que va trigar molt a «despertar» i va caminar en silenci molta d'estona, va ser «Trenta-cinc, ni una hora més».

La manifestació va ser encapçalada pels secretaris generals de CCOO, Josep Benedicto, i d'UGT, Lorenzo Bravo, però comptà amb la participació dels líders de l'oposició política del PP balear: Eberhart Grosske d'EU i Andreu Crespí i Francesc Antich del PSOE.

Lorenzo Bravo va manifestar la seva indignació per la política laboral del Govern del PP, per la qual cosa suggerí que les mobilitzacions han de ser permanents, i no una concentració «anecdòtica» del 3 de desembre. «No podem oblidar que en aquest país encara hi ha tres milions de persones en situació d'atur», indicà.

De fet, Bravo convidà els sindicats a l'autocrítica, perquè «si connectàssim millor amb els col·lectius que pateixen necessitats de bon de veres, en aquesta manifestació hi hauria cinquanta mil persones i no un miler».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris