cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 16°
16°

El Seprona investiga una pedrera
il·legal en un espai verd públic

Un destacat militant del PP, Jaume Pallicer, és el promotor de les obres

El Servei Especial per a la Protecció de la Naturalesa (Seprona) de la Guàrdia Civil i l'Ajuntament de Son Servera estan investigant unes obres de moviment i extracció de terra que es duen a terme devora el polígon industrial sense cap llicència municipal.

El portaveu del grup municipal PSM de Son Servera, Antoni Cànoves (PSM), es va presentar ahir dematí a la zona on s'havien detectat moviments de terra acompanyat del notari de Son Servera.

Cànoves va explicar que «hem pogut comprovar que un destacat membre del Partit Popular, Jaume Pallicer Pons, està realitzant unes obres il·legals en un espai catalogat com a zona verda pública i com a zona forestal privada que no és de la seva propietat». A més, segons relata, durant la visita es va presentar al lloc de les obres el suposat promotor, Jaume Pallicer, que va insultar i fins i tot amenaçar l'edil nacionalista.

Eduard Servera, portaveu del grup municipal socialista, ha qualificat aquests fets com a «molt greus». «No és lògic "afirma" que es duguin a terme unes obres d'aquesta importància sense cap tipus de llicència municipal».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris