cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
22°

Els jardins de la possessió de Son Tugores no podran ser urbanitzats

Els vots de PP i PSM permeten aprovar-ne la requalificació

Els jardins de la possessió de Son Tugores ja no podran ser urbanitzats després que el ple del consistori alaroner acordà requalificar-los com a espai lliure públic. La proposta, presentada per segona vegada per la Plataforma cívica Son Tugores, parc públic, va sortir endavant gràcies als vots favorables dels quatre regidors del Partit Popular i dels dos del PSM, a l'oposició municipal. L'equip de govern socialista, que està en minoria, hi votà en contra.

L'acord pres determina, a part de la requalificació de la finca, que es deixarà ja per a la propera legislatura, la decisió sobre el destí final que s'ha de donar a aquesta finca de propietat municipal.

Tot i això, l'Ajuntament s'ha compromès a invertir una quantitat aproximada d'un milió de pessetes per dur a terme una completa neteja dels terrenys, així com començar l'agençament de les marjades i la repoblació arbòria de la zona.

Aquests termes varen ser imposats pel Partit Popular ja en el ple anterior com a condició per donar el seu suport a la proposta. En aquella ocasió els regidors del PSM no hi vingueren a bé.

D'aquesta manera l'Ajuntament ara haurà de fer una modificació de la planificació urbanística del municipi per eliminar l'ús residencial que pesava sobre aquests terrenys.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris