cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
15°

Juan Francisco Blanco és declarat culpable d'assassinat amb traïdoria

El jurat s'oposa que es demani l'indult perquè no se n'ha penedit

El jurat popular va declarar ahir horabaixa culpable d'assassinat, amb els agreujants de traïdoria i de parentiu Juan Francisco Blanco, l'home acusat de matar la seva dona, María del Mar Gonzálvez, el mes de març, en un episodi més de violència domèstica.

Nou hores de deliberació varen ser necessàries perquè, devers les set de l'horabaixa, el portaveu del jurat popular anunciàs públicament que el veredicte d'assassinat s'havia assolit per majoria, no per unanimitat.

Els nou ciutadans que conformaven aquest jurat arribaren a la conclusió, no obstant, que María del Mar, la víctima de 19 anys, tenia motius per sentir por de l'acusat, que era el seu espòs, a qui havia abandonat uns mesos abans de la seva defunció cansada de patir contínues agressions.

El veredicte subratlla el fet que Juan Francisco Blanco esperàs que la víctima estigués sola a casa i l'atacàs per l'esquena, fet pel qual el jurat considera que es tracta d'un assassinat amb traïdoria i no d'un homicidi, ja que la dona mai no va tenir l'ocasió de defensar-se.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris