cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

El comitè local d'UM trenca el pacte amb el PSOE i governarà en minoria

Preveu dur endavant la gestió municipal mitjançant acords puntuals amb el PP

El comitè local d'Unió Mallorquina de ses Salines decidí per unanimitat, dilluns passat, trencar el pacte de govern amb el PSOE. D'aquesta manera, preveu continuar governant en minoria i amb pactes puntuals amb el PP, actualment a l'oposició, fins a les properes eleccions del mes de juny.

El batle de ses Salines, Antoni Caldentey (UM), no volgué fer cap comentari sobre la reunió del comitè local i es limità a afirmar que «la decisió que hem pres, així com les raons que la motiven, les explicarem dijous, després d'haver parlat amb la junta de Palma i amb els interessats».

Malgrat la posició del batle, fonts del mateix comitè local d'UM exposaren que aquesta mateixa setmana es preveu destituir els tres regidors socialistes: Antoni Perelló, Sebastià Burguera i Rafel Serra.

Aquest fet deixaria el Consistori en mans dels tres regidors d'UM, mentre que els tres del PSOE quedarien a l'oposició i els cinc del PP donarien suport a Unió Mallorquina, mitjançant acords puntuals sobre determinats assumptes.

El suport del PP a UM fins als propers comicis fou confirmat ahir pel mateix president del PP de ses Salines, Sebastià Vidal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris