algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Les Balears comptaran a principi d'any amb un institut cardiològic avançat

El centre s'ubicarà a la Clínica Rotger i centralitzarà tota casta de serveis cardiològics

A partir de dia 1 de gener, la Clínica Rotger de Palma albergarà l'Institut Cardiològic Balear. Un servei que concentrarà totes les tècniques diagnòstiques i d'intervenció relacionades amb les patologies del cor i que, per tant, permetrà millorar la qualitat i l'eficàcia de l'atenció clínica en aquest terreny sanitari, escurçant els terminis d'intervenció i optimitzant els recursos. Una iniciativa que basarà tota la seva efectivitat en la feina en equip dels professionals i en la centralització de tots els serveis necessaris en la mateixa planta d'un mateix edifici.

Tres seran els pilars bàsics d'aquest institut: la cardiologia clínica, la cardiologia intervencionista o hemodinàmica i la cirurgia cardiovascular, que cobreixen les tres fases, des del diagnòstic inicial a la intervenció quirúrgica, que poden exigir les diferents patologies cardíaques.

En aquest sentit, la direcció de la Clínica Rotger ha posat al capdavant dels diferents serveis especialistes de reconegut prestigi. Aquests és el cas del cardiòleg José Albertos, que amb una experiència de setze anys a l'hospital Gregorio Marañón de Madrid, serà el cirurgià cardiovascular del nou Institut, que en aquest moment està enllestint les instal·lacions i els equipaments tècnics específics.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris