cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 28°
34°

La Sala s'adhereix a la manifestació contra la moratòria del Govern

La batlessa Miquel (UM) diu que participarà en la protesta

L'Ajuntament de Llubí va acordar en el darrer ple adherir-se a la manifestació de dia 12 de novembre, que ha estat convocada pel GOB com a protesta contra la moratòria urbanística impulsada pel Govern balear.

La batlessa, Margalida Miquel, d'UM, que governa amb el suport del PP, es va aliar en aquesta ocasió amb els regidors del PSM, a l'oposició, per aprovar una moció d'urgència presentada en aquest sentit pels nacionalistes.

Els quatre regidors del Partit Popular llubiner rebutjaren frontalment la proposta, per la qual cosa la batlessa hagué d'exercir el seu vot de qualitat perquè aquesta sortís aprovada.

Tant Miquel com el portaveu dels nacionalistes, Gabriel Alomar, varen explicar que participarien de forma activa a la manifestació.
La proposta aprovada explica que el Consistori de Llubí dóna el seu suport a les mesures adoptades en matèria urbanística pel Pacte de progrés del Consell Insular. Així mateix s'insta el Parlament a derogar l'article segon de mesures cautelars fins que es produeixi l'aprovació de les directrius d'ordenació territorial ja que es «considera incomprensible que es prohibeixi en el Consell la desclassificació dels urbanitzables afectats per la seva suspensió».

A petició de la batlessa Miquel es va incloure en la moció un apartat criticant i rebutjant la retallada de poder que han sofert els Consells Insulars amb l'aprovació de la moratòria del Govern balear.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris