cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
23°

Els contractes de gestió de l'Insalud es negociaran des de les Balears l'any 99

Aquesta mesura permetrà més atenció a les peculiaritats illenques

Entre els objectius prevists pel Pla Estratègic de l'Insalud, que s'està aplicant des de principi d'any, s'enquadra la potenciació del paper de les Direccions Territorials. En aquest sentit, la Direcció Provincial de les Balears, que encapçala Javier Rodrigo de Santos, ha anunciat que a partir del proper any 1999, els contractes de gestió de l'Insalud es negociaran des de l'àmbit de les Illes, la qual cosa implicarà una major atenció a les peculiaritats insulars en matèria sanitària.

De la mateixa manera, aquesta iniciativa atorgarà a l'Insalud balear una major capacitat de decisió en matèria pressupostària. Per aquest motiu, la descentralització de les negociacions pressupostàries dels contractes de gestió constitueix una passa endavant en el procés d'impuls de les direccions territorials, que acabarà amb la definitiva transferència de competències.

Totes aquestes decisions varen ser preses en el marc de la Comissió Estratègica, que va reunir dijous el director territorial, Rodrigo De Santos, i els gerents d'Atenció Primària i Especialitzada de l'Insalud.

Un dels objectius d'aquesta comissió és facilitar el desenvolupament del protocol firmat, fa un mes, entre el Ministeri de Sanitat i la Comunitat Autònoma de Balears, relatiu a l'ordenació de l'assistència sanitària i sociosanitària en l'àmbit balear. Així, al si de la reunió es tractaren nombrosos punts referits a les diferents àrees de salut de les Balears.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris