nubes
  • Màx: 30°
  • Mín: 29°
28°

Expectació per les obres de la Plaça

El constructor Puigserver, satisfet pel bon ritme de la primera setmana de feina

A darrera hora d'ahir les pales de construccions Puigserver varen començar a retirar els enderrocs producte de la primera setmana de les feines de reforma de la plaça de la Constitució, a fi de deixar el lloc el més aclarit possible de cara al cap de setmana durant el qual augmenta notablement el trànsit i els visitants.

L'expectació per les obres ha estat gran durant tota la setmana i s'han pogut sentir tota casta de comentaris a favor i en contra de les obres, que per uns serviran per humanitzar la cada vegada més caòtica Plaça i per altres són totalment innecessàries i supèrflues.

El constructor responsable de la reforma, Joan Puigserver, s'ha mostrat però, molt satisfet del ritme de feina de la primera setmana. De fet els sollerics ja poden quasi veure quin serà l'aspecte de la zona, ja que ja s'han començat a construir les amples voreres empedrades amb còdols.

Puigserver va informar que actualment treballen a la Plaça 6 homes a més de les màquines. El nombre de treballadors s'incrementarà fins a dotze més endavant.

Segons va informar el regidor de Béns i Serveis, Miquel Gual, del PSM, l'obra és ambiciosa però intenta també aprofitar el màxim del que encara es troba en bon estat i no dificulta l'execució del projecte.

Així, totes les pedres de les voravies que desapareixen s'aprofitaran per aixemplar les altres, segons el sistema que tradicionalment s'ha emprat a Sóller.

El que de moment queda descartat per tècnicament inviable és la nivellació de les dues parts de la plaça, la de davant l'Ajuntament i la de davant l'església.

En canvi el regidor ha confirmat que el carrer de Jeroni Estades quedarà de l'amplària suficient perquè pugui ser de doble direcció i per permetre fer per a vianants el del Born.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris