algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
29°

L'Ajuntament s'avança al CIM aprovant 377 places hoteleres en el Club del Sol

La suspensió afecta la zona de Ca na Volantina, limítrofa al nou complex

El Consell Insular de Mallorca (CIM) ja havia anunciat que la suspensió de planejament afectaria els urbanitzables amb pla parcial aprovat però sense projecte d'urbanització, quan l'Ajuntament de Pollença va desbloquejar dos complexos hotelers a la zona de Ca na Volantina, concretament a la zona de primera línia marítima coneguda amb el nom del Club del Sol.

Va ser el 24 de setembre d'enguany, quan l'Ajuntament s'avançà a la moratòria del Consell aprovant el projecte d'urbanització d'un aparthotel de quatre estrelles i una altra zona de habitatges turístiques.

En concret, l'aparthotel compta amb 245 places. Mentre que el complex d'apartaments turístics tindrà 132 places que quedaran redistribuïdes en quatre blocs diferents. Els establiments turístics que s'han apuntat anteriorment es localitzen a la zona coneguda amb el nom del Club del Sol.

Ara, la suspensió del Consell Insular de Mallorca afecta la zona de Ca na Volantina. No obstant això, deixen a fora tota l'àrea del Club del Sol, que limita amb l'urbanitzable inclòs a la moratòria.

Cal comentar que aquests sòls tenien un pla parcial aprovat el 24 de gener de 1987. I que el Pla general d'ordenació urbana de Pollença (PGOU) estableix una període màxim de quatre anys per tramitar el projecte d'urbanització en el Club del Sol un cop aprovat el de pla parcial.

Per això, consideren els ecologistes que l'Ajuntament ha disposat de motius més que suficients per desestimar el projecte, entenent des del GOB. En canvi, des de l'Administració local, el delegat de Disciplina Urbanística, Pere Capó, manté que la tramitació del projecte era legal.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris