cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 24°
32°

Denuncien suposats maltractaments a la residència Reina Sofia

La direcció del centre i l'Ajuntament no s'han volgut pronunciar

El cos de la Guàrdia Civil va rebre t dimecres horabaixa una denúncia telefònica exposant l'existència de suposats maltractaments a la residència de la Tercera Edat Reina Sofia de Muro. El denunciant, la identitat del qual es desconeix, també ho comunicà després a Diari de Balears, sense revelar quin tipus de maltractament s'havia comès ni contra qui.

Segons pareix la denúncia va ser comunicada als jutjats d'Inca, des d'on es va ordenar a la Policia judicial de la Benemèrita que realitzàs les diligències oportunes.

La demanda ahir mateix ja obrava en mans dels jutjats d'Inca, que estaven pendents de l'arribada dels atestats policíacs.
Per tal d'aclarir els fets i conèixer la versió del centre, un redactor de Diari de Balears es va desplaçar fins a la residència però no li varen voler facilitar ni tan sols l'entrada al recinte.

Des de l'Ajuntament, com a responsable de la gestió del centre, la regidora de Serveis Socials, Francisca Oliver, va dir que desconeixia l'existència de la denúncia.

Més tard DdB va aconseguir contactar amb la directora de la residència, Antònia Joan, que no va voler donar cap explicació i es va remetre al que en pogués saber el batle, Jaume Perelló.

Perelló emperò es va manifestà en els mateixos termes i esmentà que no tenia cap constància oficial de la presentació de la denúncia. Tot i això, explicà que «no descart que un fet d'aquest tipus s'hagi pogut produir si bé m'estranyaria moltíssim».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris