lluvia ligera
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
28°

Els talls nocturns de la carretera de Sóller es perllongaran almanco dues setmanes

Avui dijous, estava previst que es donassin per acabats els talls nocturns que a les darreres setmanes han afectat la carretera de Sóller, a causa de les obres d'instal·lació de les canonades de sa Costera i de condicionament que s'hi fan.

No obstant això, Diari de Balears ha pogut saber que els tallaments continuaran amb el mateix horari almanco dues setmanes més, ja que els termins prevists per l'empresa Ferrovial no s'han pogut complir, fet que farà necessari continuar amb els talls.

Segons ha comentat el regidor del PP de Sóller i tècnic de la Conselleria de Foment, Bartomeu Darder, cal tenir en compte que les obres es fan intentant perjudicar mínimament el conductor, tot i que hagi de suportar inacabables cues quan circula per la carretera.

Aquests mínims perjudicis provenen del fet que als mesos d'estiu els tallaments es paralitzaren, que els talls obligatoris de la carretera es fan en horari nocturn, cosa que no es pot aconseguir sempre en aquest tipus d'obra, i també pel fet que l'obra es fa mantenint quasi l'actual traçat de la carretera.

El ritme de feina és bo i a final d'any les obres estaran quasi enllestides.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris