nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Uns 50 veïns denuncien davant la Sala molèsties pel magatzem de Deixalles

El batle i el rector, preocupats perquè això paralitzi el projecte social

Un grup de 50 veïns del carrer Antoni Maura de Felanitx han denunciat davant l'Ajuntament que el magatzem que té en aquest carrer la fundació Deixalles els provoca molèsties com males olors, mosques i rates. A la denúncia demanen a l'Ajuntament que els obri un expedient per aquesta activitat i perquè ha fet moviments de terres sense llicència. Els veïns també li han entregat tot un grapat de firmes. Arran d'aquesta problemàtica, el batle de Felanitx, Miquel Riera (PSOE), i el rector de la parròquia, mossèn Llorenç Lladó, mostraren la seva preocupació perquè les queixes veïnals puguin paralitzar un projecte social per ajudar els marginats en el qual participen Ajuntament, parròquia, Càritas, Pimen i CIM.

Els veïns es queixen que hi ha una gran aglomeració de llaunes, botelles, cartó i electrodomèstics. Ells diuen que no volen que Deixalles parteixi d'aquest local que abans era l'escola parroquial, «només volem no tenir un abocador devora les nostres cases i per això hem posat la denúncia».

Mossèn Lladó comentà que «no volem causar molèsties a ningú. Però s'ha de tenir en compte que encara començam i tot no està a punt. El que em preocupa és que arran d'això un projecte social que dóna feina a uns cinc marginats de Felanitx que els pot ajudar a integrar-se en el món laboral, s'hagi d'aturar. Avui vespre "per ahir" tenim una reunió amb els veïns i els informarem».

Per la seva banda el batle de Felanitx, Miquel Riera, comentà que «es fa díficil pensar que botelles, mobles i electrodomèstics puguin provocar males olors i rates. Sobre els moviments de terres i del fet que no tenen llicència, s'ha de dir que l'Ajuntament participa en aquest important projecte i per tant no crec que l'Ajuntament s'hagi de demanar llicència a ell mateix. Però si fa falta, ho arreglarem».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris